Omgeving

Door de centrale ligging is B&B Sagenland een uitstekend startpunt voor wandel, fiets- of autotochten langs oude boerderijen, (water)molens en natuurreservaten.

Wij verhuren zelf fietsen en brommers, ideaal om de omgeving mee te ontdekken!

Voor de lange afstand wandelaars, B&B Sagenland ligt aan het begin van het Twentepad. Een rondwandeling van 87 kilometer door Noord-Oost Twente. Ook voor onze gasten die een kortere wandeling willen maken zijn er schitterende wandelroutes. Zo ligt Landgoed Schultenwolde bij ons in de ‘achtertuin’, een prachtige plek om een route te fietsen of te wandelen.

Voor verschillende fiets- en wandelroutes zie: Fietsroutenetwerk Twente / Wandelnetwerk Twente
Of vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Rondom Harbrinkhoek liggen verschillende dorpjes en steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo ligt op slechts 15 kilometer afstand Ootmarsum, een stadje met vele historische panden, bomvol ateliers en winkeltjes waar kunst en cultuur hoogtij vieren. Of bezoek één van de andere mooie dorpjes in Twente.

De drukte opzoeken? Steden als Almelo en Enschede liggen in de buurt.

Vanuit B&B Sagenland is ook een bezoek aan onze oosterburen dichtbij. Op slechts 15 kilometer afstand ligt Duitsland, met bezienswaardige steden zoals Bad Bentheim, Osnabrück en Münster.