Ligging

Door de perfecte centrale ligging is B&B Sagenland een uitstekend startpunt voor wandel, fiets- of autotochten langs attractieve houtwallen, oeroude heidevelden en glooiende vlaktes. De routes voeren je langs vele genoeglijke en levendige stadjes en dorpjes. Op slechts 15 kilometer afstand ligt Ootmarsum, een stadje waar kunst en cultuur hoogtij vieren. Verder tref je oude boerderijen, (water)molens en natuurreservaten op je pad. In de omgeving van B&B Sagenland kun je ook diverse sagenlandroutes beleven.
Vanuit B&B Sagenland is ook een bezoek aan onze oosterburen dichtbij. Op slechts 15 kilometer afstand ligt Duitsland, met veel ongerepte natuur en historische en bezienswaardige steden zoals Bad Bentheim, Osnabrück en Münster.

Lange afstand wandelaars opgelet! B&B Sagenland ligt aan het begin van de route van het Twentepad. Het Twentepad is een rondwandeling van 87 kilometer door Noord-Oost Twente. Ook voor onze gasten die een korte wandeling willen maken hebben wij interessante wandelroutes.