0628361117

Zakelijk

asdf

Zakelijk overnachten bij B&B Sagenland

Voor zakelijk overnachten in Twente bent u aan het juiste adres bij B&B Sagenland. Zo bevindt u zich dicht bij uw afspraak en bent u toch middenin de natuur. Na uw werk komt u volledig tot rust in onze Bed and Breakfast in een landelijke omgeving.

asdf

Wij bieden onze 4 ruime kamers graag aan wanneer u een dag of een aantal dagen werkzaam bent in Almelo of omstreken en u zoekt naar een geschikte overnachtingsplaats. Onze B&B is een van de weinige overnachtingsgelegenheden in de regio. Daarbij ligt onze accommodatie ook nog eens in een natuurlijke en rustige omgeving. Perfect als u na een lange dag werken wilt genieten in alle rust.

asdf

Harbrinkhoek ligt op slechts 5 kilometer afstand van Almelo en Tubbergen. Deze plaatsen zijn dan ook gemakkelijk met de fiets of het openbaar vervoer te bereiken.

asdf

In de directe omgeving vindt u genoeg eetgelegenheden om te dineren, gemakkelijk te voet of per fiets te bereiken. Toe aan een beetje ontspanning? U kunt wandelend of fietsend vanuit onze B&B op verkenning gaan met onze selectie aan mooie routes. Bij ons is het mogelijk om een fiets te huren.

asdf

Een zakelijke overnachting bedraagt voor een 1-persoonskamer € 70,- p/nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons voor een langere tijd te overnachten.

asdf

Zakelijke faciliteiten:

asdf

  • U kunt bij ons als zakelijke gast inchecken tot 19.00 uur of in overleg later.
  • U hebt de mogelijkheid tot vroeg uitchecken.
  • Op ons eigen terrein kunt u gratis parkeren.
  • In onze B&B is Wi-Fi aanwezig, hiervan kunt u kosteloos gebruik maken.
  • De kamers beschikken over privé sanitair.
  • De kamers beschikken over televisie.
  • Wij zorgen dat er een heerlijk en uitgebreid ontbijt voor u klaarstaat op het door uw gewenste tijdstip, zelfs als dit in de vroegste uurtjes is.
  • Op aanvraag kunt u tevens een smakelijk lunchpakket samenstellen.
  • Wij beschikken over een kleine vergaderzaal.

asdf

Wilt u zakelijk overnachten bij B&B Sagenland in Twente? Geef uw reservering aan ons door en bel naar 06-28361117.

asdf

Voor vragen of meer informatie kunt u eveneens terecht op de contactpagina. We helpen u graag verder.

asdf

Direct een boeking doorgeven? Klik hier om te reserveren.

asdf