0628361117.

Overnachten

asdf

Bij aankomst wordt u ontvangen met een lekker kopje koffie of thee van het huis. Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur.

asdf

B&B Sagenland beschikt over 5 kamers, vier tweepersoonskamers en één gezinskamer.

asfd

Elke ochtend staan wij tot 9.30 uur voor uw klaar met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Dit in de ruimte beneden of met mooi weer op het terras. En blijf daarna gerust nog even zitten, uitchecken kan namelijk tot 11.00 uur.

asdf

De gezinskamer biedt ruimte aan 4 personen. Deze gezinskamer bestaat uit 2 gescheiden slaapkamers en een badkamer inclusief bad. In de eerste slaapkamer vindt u een tweepersoonsbed, in de andere slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden. De kamer is uitgerust met een televisie en zitje met koffie- en theemogelijkheden.

asdf

De 3 tweepersoonskamers op de eerste verdieping beschikken allemaal over een tweepersoonsbed, eigen badkamer, zitje met koffie- en theemogelijkheden en een televisie. Elke kamer heeft zijn eigen stijl en kleurentint.

asdf

Op de begane grond bevindt zich de vierde tweepersoonskamer. Een kamer waarbij je even terug gaat in de tijd en je in een ouderwetse bedstee slaapt. Ook deze kamer is voorzien van een eigen badkamer, zitje met koffie- en theemogelijkheden en een televisie.

asdf

*Huisdieren zijn niet toegestaan.

asdf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u gelijk reserveren? Bel of mail ons!

asdf